Fantasy: Alkonyat - NapfogyatkozásMozifilmek
Minden egy döntéssel kezdődik... Végre újra együtt Bella Swan (Kristen Stewart) és Edward Cullen (Robert Pattinson). >>>
Alkonyat - Napfogyatkozás
The Twilight Saga: Eclipse
amerikai film 2010
fantasy, romantikus, misztikus, thriller

Minden egy döntéssel kezdődik... Végre újra együtt Bella Swan (Kristen Stewart) és Edward Cullen (Robert Pattinson). A halandó Bella élete visszatér a régi kerékvágásba, minden olyan, mint mielőtt a vámpír család, Cullen-ék elhagyták volna Forks városát. Azonban egyvalami mégis változott.

Fény derült egy nagy és súlyos titokra, Bella legjobb barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) egy vérfarkas, a vérfarkasok ősi ellenségei pedig a vámpírok. A lány két tűz közé került, hiába próbálja barátját és szerelmét kibékíteni egymással. Mindent elveszíthet. Lassacskán kettészakítja az Edward iránt érzett szereleme és a Jacob-hoz kötődő barátsága. Nem akar választani, de vajon mi lesz a viszály vége?Képesek-e a vámpírok és a vérfarkasok békében élni egymás mellett úgy, hogy ugyanazt a halandót szeretik? Képesek-e úgy élni és küzdeni, hogy még véletlenül se essen bántódása Bellának?
Mindeközben a közeli Seattle-t valami rettegésben tartja. Ki vagy mi áll emögött, és mi köze van ehhez Bellának? Lehetséges, hogy vérszomjas ellensége még mindig rá vadászik? Bellának ezen elképzelhetetlen események között kell meghoznia élete legfontosabb döntését: mit választ, a halandóságot vagy a halhatatlanságot?

Stephanie Meyer világhírű bestseller szériája, az Alkonyat (Alkonyat, Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) harmadik része alapján a Napfogyatkozás című film július 1-étől varázsolja el a közönséget a hazai mozikban.


Szereplők:
Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke, Ashley Greene, Jackson Rathbone, Nikki Reed
Rendezte: David Slade
Forgatókönyv: Stephenie Meyer regényéből Melissa Rosenberg
Operatőr: Javier Aguirresarobe
Vágó: Art Jones, Nancy Richardson
Zene: Howard Shore
Gyártó: Summit Entertainment, Temple Hill Entertainment, Maverick Films, Imprint Entertainment, Sunswept Ent
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 124 pec

IMDb

Hazai Mozipremier: 2010. július 1.

Alkonyat - Napfogyatkozás - The Twilight Saga: Eclipse - Trailer, filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Alkonyat - Napfogyatkozás jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 15 Átlagolt érték: 4.66
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek