Akció-vígjáték: Kéjjel-nappalMozifilmek
Amikor egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, >>>
Kéjjel-nappal
Knight and Day
amerikai film 2010
akció, vígjáték

Amikor egy kisvárosi nő (Cameron Diaz) találkozik egy rejtélyes férfival (Tom Cruise), aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja talán ő az, ő álmai pasija. Azonban hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi nem más, mit egy profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát. Halálos kalandokon verekszik keresztül magukat, meghökkentő helyzeteket cseleznek ki közös erővel. A túlélésük egyetlen záloga, ha bíznak egymásban. De vajon az ügynök az akinek mutatja magát?

A film egy pörgős akció-vígjáték, melyben korunk két legsikeresebb és legvonzóbb színésze sziporkázik és akiket a Vanília égbolt után most újra együtt láthatunk a vásznon.


A Mission Impossible-filmek sztárja, Tom Cruise és a szupernőci, Cameron Diaz kirobbanó vígjátéka, férfiaknak és nőknek egyaránt kellemes szórakozást nyújt. A kontinenseket átszelő kalandokat Észak-Amerika mellett Jamaikában és több európai országban (Spanyolország, Ausztria) forgatták.

Szereplők:
Tom Cruise, Cameron Diaz, Peter Sarsgaard, Paul Dano, Marc Blucas, Maggie Grace, Viola Davis, Olivier Martinez, Jordi Molla
Rendező: James Mangold
Forgatókönyv: Scott Frank, James Mangold
Operatőr: Phedon Papamichael
Vágó: Quincy Z. Gunderson, Michael McCusker
Zene: John Powell
Gyártó: 20th Century Fox
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 100 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2010 július 15.

Kéjjel-nappal - Knight and Day - Trailer, filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Kéjjel-nappal jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek