Akció-fantasy: VarázslótanoncMozifilmek
Dave Stutler (Jay Baruchel – Trópusi vihar, Túl jó nő a csajom) egy átlagos főiskolás srác, aki épp fizikavizsgájára készül, >>>
Varázslótanonc
The Sorcerer’s Apprentice
amerikai film 2010
akció, kaland, fantasy, vígjáték

Dave Stutler (Jay Baruchel – Trópusi vihar, Túl jó nő a csajom) egy átlagos főiskolás srác, aki épp fizikavizsgájára készül, és szeretne randit kérni álmai nőjétől, Beckytől (Teresa Palmer – Esti mesék). Balthazar Blake (Nicolas CageA nemzet aranya 1-2.) pedig egy igazi varázslómester, aki a mai, modern Manhattanben tengeti napjait, és próbálja megvédeni a várost ősi ellenfelétől, Maxim Horvath-tól (Alfred Molina – Perzsia hercege: Az idő homokja). Balthazar nem boldogul egyedül, így felfogadja tanoncának Dave-et, akiben rejtett mágikus képességeket vél felfedezni. Sajnos ezek az erők túl mélyen lappanganak Dave-ben, aki bár keményen próbálkozik, csak nehezen tudja elsajátítani Blake összetett varázsművészetét.

A mágus és segédje azonban keményen dolgoznak azon, hogy visszaszorítsák a sötétség erőit. Az ifjú Stutlernek most minden bátorságára szüksége lesz, hogy túlélje a kiképzést, megmentse a várost, és még a kiszemelt lány szívét is meghódítsa, hogy végül joggal nevezhesse magát igazi varázslótanoncnak.

Jerry Bruckheimer producer (A Karib-tenger kalózai-trilógia, Armageddon) és Jon Turteltaub rendező (A nemzet aranya 1-2., Aludj csak, én álmodom) harmadszor is összefogtak, hogy közösen elkészítsék A varázslótanoncot – egy nagyszabású fantasy-vígjátékot egy varázslóról és ügyefogyott segédjéről, akik akaratukon kívül keverednek bele a jó és a gonosz ősi csatájába.

Varázslótanonc

Szereplők:
Nicolas Cage, Jay Baruchel, Alfred Molina, Teresa Palmer, Monica Bellucci, Toby Kebbell, Ethan Peck, Peyton List
Rendezte: Jon Turteltaub
Producer: Jerry Bruckheimer
Forgatókönyv: Matt Lopez, Doug Miro, Carlo Bernard
Operatőr: Bojan Bazelli
Vágó: William Goldenberg
Zene: Trevor Rabin
Gyártó: Walt Disney Pictures/Jerry Buckheimer
Forgalmazó: Forum Hungary
Hossz: 103 perc

IMDb
Hivatalos honlap

Hazai Mozipremier: 2010. augusztus 5.

Varázslótanonc - The Sorcerer’s Apprentice - Trailer, szinkronizált filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Varázslótanonc jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek