Filmhír: Jön a Zimmer Feri 2.Filmhírek
Folyatódik Tímár Péter nagysikerű balatoni vígjátéka, a Reviczky Gábor főszereplésével készült Zimmer Feri. A második részben >>>
Jön a Zimmer Feri 2.

Folyatódik Tímár Péter nagysikerű balatoni vígjátéka, a Reviczky Gábor főszereplésével készült Zimmer Feri. A második részben az első filmben feltűnt színészek térnek vissza – hozta nyilvánosságra a gyártó Hungaricom.

A klasszikus magyar vendéglátás hagyományait sajátosan értelmező és megvalósító család története az egész ország számára ismerőssé tette a Magyar-tenger partján egykoron – és talán még napjainkban is létező – családi vendéglátás hagyományait.


A Fikász család ezúttal a kastélyszálló-bizniszben igyekszik maradandót alkotni... a vendégek azonban várakozásaik ellenére nem özönlenek az új szállóba. A család esze, Feri ekkor szellemnek öltözik, és sikerrel csalogatja be a kalandvágyó turistákat, mindaddig, míg egy igazi kísértettel nem találkozik. Hasonlóan a tizenkét évvel ezelőtti történethez, ezúttal is a szellemes fordulatoké lesz a főszerep.

Tímár Péter rendező, akinek nevéhez olyan nagysikerű filmek fűződnek, mint a Mielőtt befejezi röptét a denevér, az Egészséges erotika, a Csinibaba vagy a Csapd le csacsi! egy régóta dédelgetett ötletét viszi ez alkalommal vászonra. A nagysikerű Zimmer Feri című filmjének a folytatását készíti el. A fergeteges vígjátékban az első rész valamennyi fontos karaktere ismét felbukkan. A Fikász-család vezéralakját, Ferit ezúttal is Reviczky Gábor, feleségét, Vilmát, Pogány Judit formálja meg. Rozi lányukat Kovács Vanda személyesíti meg, akinek immáron férje, a Feri által két ballábasnak mondott egykori focista, Pista, akit ismét Szarvas József alakít. A történetben fontos szerep jut az egykori büfésre Charlie-ra is, akit ismét Növényi Norbert kelt életre.

A Zimmer Feri 2. forgatása augusztus elején kezdődik, a rendező tervei szerint az év végén láthatjuk a mozikban.

Forrás: hungaricom.hu

  • Ehhez a cikkhez: Jön a Zimmer Feri 2. jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekFilmhírekMozifilmek