Animációs: MegaagyMozifilmek
Megamind (Will Ferrell) a világ a legbriliánsabb gonosztevője. És a legsikertelenebb is. Az évek során minden elképzelhető >>>
Megaagy
Megamind 3D
amerikai film 2010
animációs, családi, vígjáték

Megamind (Will Ferrell) a világ a legbriliánsabb gonosztevője. És a legsikertelenebb is. Az évek során minden elképzelhető eszközzel megpróbálta meghódítani Metro Cityt, ám minden kísérlet kolosszális kudarcba fulladt a Metro Man (Brad Pitt) néven ismert szuperhős miatt. Metro Man legyőzhetetlen volt, egészen addig, amíg Megamind meg nem ölte az egyik elfuserált gonosz terve keretében.

Úgy viszont Megamind hirtelen életcél nélkül maradt - szupergonosztevő szuperhős nélkül. Ráébred, hogy életcéljának elérése a legrosszabb, ami eddig történt vele. Ezért úgy határoz, hogy csak egyféleképpen kerülhet ki ebből a csávából: ha új hős ellenfelet teremt Titán (Jonah Hill) néven, aki a tervek szerint sokkal nagyobb, jobb és erősebb lesz, mint Metro Man valaha is volt.Ám Titán igen hamar úgy dönt, hogy gonosznak lenni sokkal nagyobb buli, mint jófiúnak - de ő nem uralni akarja a világot, hanem elpusztítani. Most hát az a kérdés, hogy vajon Megamind el tudja-e pusztítani saját ördögi teremtményét. Vajon a világ legokosabb embere ez egyszer képes okosan dönteni? Vajon a gonosz zseni lehet-e a saját történetének pozitív hőse?

Eredeti hangok:
Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah Hill, Ben Stiller
Rendezte: Tom McGrath
Forgatókönyv: Alan Schoolcraft, Brent Simons Gyártó: DreamWorks Animation
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 96 perc

Hivatalos weboldal
IMDb

Hazai Mozipremier: 2010. december 16.

Megaagy - Megamind 3D - Trailer, szinkronizált filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Megaagy jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek