Mozifilmek
Üvegtigris 3. (Glass Tiger 3)
Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Üvegtigris 3.

Glass Tiger 3

magyar film (2010)
vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali (Rudolf Péter) meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri (Kamarás Iván), a budapesti sztárügyvéd - bár nem tervezte -, a büfénél marad, míg Lali - bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad.
Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével… sőt nőivel… De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő?

Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali - tudtán kívül - magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija? Lali élete mindenképp nehéz lesz, akár a Tigrisen innen, akár a Tigrisen túl…

A trilógiává bővített Üvegtigris harmadik részében ismét visszatér a díszes kompánia Csokistul (Csuja Imre), Gabenestül (Reviczky Gábor), Rókástul (Gáspár Sándor), Cingárostul (Szarvas József) és Sanyistul (Horváth Lajos Ottó), hogy vadiúj kalandokon keresztül hozhassák szokásos, legeslegrosszabb formájukat.
Üvegtigris 3. (2010)
Üvegtigris 3. (Glass Tiger 3) poszter
Szereplők: Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József, Horváth Lajos Ottó, Csuja Imre, Kamarás Iván, Szabó Erika, Pikali Gerda, Ruttkay Laura, Szilágyi Tibor, Básti Juli, Hirtling István, Pikali Gerda
Rendező: Rudolf Péter
Forgatókönyv: Rudolf Péter, Búss Gábor Olivér, Hársing Hilda
Operatőr: Kapitány Iván
Vágó: Kiss Wanda
Zene: Hrutka Róbert
Látványtervező: Molnár Gyula
Jelmez, kosztüm: Breckl János
Producer: Pataki Ági, Kovács Gábor
Stúdió: Filmpartners
Forgalmazó: Szuez Film
Hossz: 107 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kapcsolódó filmek:

Üvegtigris 3. (Glass Tiger 3) előzetes

Hasonló filmek

  • Ehhez a cikkhez: Üvegtigris 3. jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek