Akció: Zöld Darázs 3DMozifilmek
Reid (Seth Rogen) laza és nagydumájú milliomos, Kato (Jay Chou) eszes, csendes és hűséges, Reid apjának (Tom Wilkinson) titkára. >>>
Zöld Darázs 3D
The Green Hornet
amerikai film 2011
akció, krimi, thriller

Reid (Seth Rogen) laza és nagydumájú milliomos, Kato (Jay Chou) eszes, csendes és hűséges, Reid apjának (Tom Wilkinson) titkára. A páros kihasználja a kínálkozó alkalmat, hogy végre valami hasznosat tegyen az életben: felveszik a harcot a bűn ellen. Reid Zöld darázsként, Kato pedig pótolhatatlan segédjeként száll szembe a bűnözőkkel.

A nem túl törvényes módszereket alkalmazó két harcművész és fegyverspecialista Reid titkárnőjének (Cameron Diaz) segítségével Los Angeles legnagyobb alvilági vezetőjének (Christoph Waltz) nyomába ered. De Chudnofsky-nak is van saját terve: méghozzá, hogy egyszer és mindenkorra levadássza a Zöld Darázst.A klasszikus képregényből készült látványos, szellemes és akciódús film különlegességét nem csak a kiváló szereplőgárda biztosítja, hanem rendkívüli rendezője is: az Egy makulátlan elme örök ragyogása és Az álom tudománya rendezője, a videoklip-mágus Michel Gondry. A sikeres vígjátékokból már jól ismert Seth Rogent végre egy új szerepkörben láthatjuk, olyan bájos, és mindig tettre kész partnerrel, mint Cameron Diaz, és egy olyan ellenféllel szemben, mint a Becstelen Brigantyk Oscar-díjas színésze, Christoph Waltz.

Szereplők:
Seth Rogen, Cameron Diaz, Jay Chou, Edward James Olmos, David Harbour, Tom Wilkinson, Christoph Waltz
Rendezte: Michel Gondry
Forgatókönyv: Seth Rogen és Evan Goldberg
Operatőr: John Schwartzman
Vágó: Michael Tronick
Zene: Danny Elfman
Gyártó: Columbia Pictures
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 100 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Hazai Mozipremier: 2011. január 13.

Zöld Darázs 3D - The Green Hornet - Trailer, szinkronizált filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Zöld Darázs 3D jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek