Krimi: A következő három napMozifilmek
John Brennan (Russell Crowe) és felesége, Lara (Elizabeth Banks) boldog házasságban élnek gyermeküket nevelgetve, >>>
A következő három nap
The Next Three Days
amerikai film 1010
krimi, dráma, romantikus

John Brennan (Russell Crowe) és felesége, Lara (Elizabeth Banks) boldog házasságban élnek gyermeküket nevelgetve, amikor életük egy szempillantás alatt a darabjaira hullik. Lara-t gyilkossággal vádolják, és annak ellenére, hogy minden erőfeszítésével ártatlanságának bebizonyításán fáradozik, a bíróság hosszú letöltendő börtönbüntetésre ítéli.

John minden követ megmozgat, sorra adja be a fellebbezéseket Lara szabadon bocsátásért, miközben azzal küszködik, hogy nevelje a gyereküket, és egyenesben tartsa a karrierjét. Lara jövője aztán teljesen a semmi ködébe vész, amikor az utolsó fellebbezés is elutasításra kerül, és a nő kénytelen azon gondolkodni, hogy inkább fordul az öngyilkosság felé, mintsem egész hátralévő életét a rácsok mögött töltse.Azzal a szándékkal, hogy feleségét megmentse az igazságszolgáltatási rendszer szablyája alól, John egy volt fegyenc, Damon Pennington (Liam Neeson) tanácsát kéri ki, aki végrehajtott már korábban egy merész börtönszökést, hogy dolgozzon ki egy olyan tervet, amelybe nem csúszhat hiba. John egész életét arra a nőre teszi fel, akit szeret, így a terv végrehajtásába kezd anélkül, hogy tisztában lenne azzal, egyetlen rossz mozdulat a véget jelentheti.

Szereplők:
Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Michael Buie, Moran Atias, Remy Nozik, Jason Beghe, Ty Simpkins, Olivia Wilde
Rendezte: Paul Haggis
Forgatókönyv: Fred Cavayé és Guillaume Lemans és Paul Haggis
Operatőr: Stéphane Fontaine
Vágó: Jo Francis
Zene: Danny Elfman és Alberto Iglesias
Gyártó: Lionsgate, Fidélité Films, Hwy61
Forgalmazó: Palace Pictures
Hossz: 121 perc

IMDb

Hazai Mozipremier: 2011. január 20.

A következő három nap - The Next Three Days - Trailer, filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: A következő három nap jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek