Dráma: Bonbon, a kutyaMozifilmek
Miután bezárt a benzinkút, ahol évekig dolgozott, Juan Villegas átmenetileg lányának és annak családjának lakásában húzza meg magát. >>>

Bonbon, a kutya
Bombón - El perro
argentin film 2004
dráma, komédia

Kilátástalan helyzetét csak bonyolítja, mennyire nehéz megélhetést biztosít számára a kézzel faragott markolatú kések engedély nélküli árusítása, hisz oly sokan próbálnak hasonló fekete munkákból eltengődni.
Egy szerencsés véletlen folytán Juant összehozza a sors Lechiennel, a pompás argentin doggal – a gazda özvegye pedig egy szívességért cserébe a férfinak ajándékozza a gyönyörű állatot. Szerencsétlenségére, mikor Juan lánya felfedezi a kutyát a lakásban, mérgében mindkettőjüket kipenderíri.
Leichen azonban nem érdemel ilyen kegyetlen bánásmódot, hisz nem egy mindennapi jószág: díjnyertes fajtatiszta eb, ezáltal pedig lehetséges kereseti forrás. Juan és Leichen egyetlen esélye, hogy útra kelnek, és élnek az elébük kerülő lehetőségekkel.
Alkalmi munkákat vállalnak biztonsági őrként, míg végül kikötnek Walter Donado kutyaszakértőnél, aki nem sokat teketóriázik: nekifog felkészíteni Leichent egy kutyakiállításra, sőt fedeztetni akarja az állatot, de a szégyellős négylábúnak nincs ínyére a közreműködés. Egy igazi egyéniség, aki ki nem állhatja, ha rá akarják kényszeríteni valamire, amihez a legkevésbé sem fűlik a foga, ráadásul átlát a képmutatókon még akkor is, ha kedves gazdája – aki láthatólag semmi hasznát sem veszi – többnyire naivan belesétál a csapdájukba.
Szereplők:
Juan Villegas
Walter Donado
Rosa Valsecchi
Mariela Díaz
Rendező: Carlos Sorin
Operatőr: Hugo Colace
Vágó: Mohamed Rajid
Zene: Nicolás Sorin
Forgatókönyv: Santiago Calori, Salvador Roselli, Carlos Sorin
Producer: Óscar Kramer, José María Morales
Gyártó stúdió:
OK Films S.A., Guacamole Films, Wanda Vision
Forgalmazza: Best Hollywood
Hossz: 97 perc
Típus: feliratos

Mozipremier: 2005 Március 31.

  • Ehhez a cikkhez: Bonbon, a kutya jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek