Animációs: RangoMozifilmek
RangoA történet hőse egy kaméleon, aki védett, egyhangú életét éli házi kedvencként, miközben komoly identitásválságban van. >>>
Rango
amerikai film 2011
animációs, kaland, vígjáték

A történet hőse egy kaméleon (Johnny Depp), aki védett, egyhangú életét éli házi kedvencként, miközben komoly identitásválságban van. Végül is hogyan legyen valaki kiemelkedő, amikor az egész életének célja a beolvadás?

Amikor Rango véletlenül egy törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült sivatagi helységben, a zordon Por városában találja magát, ahol a pisztolyok könnyen elsülnek, a nem éppen bátor gyík azon veszi észre magát, hogy ki kell tűnnie a többiek közül, ha életben akar maradni.
Ám az eleinte ellenséges város lassacskán az utolsó reményt kezdi látni benne, a megmentőt, akire vártak - és Rango sheriff kénytelen új szerepét a végsőkig feszíteni.
Rango

Számos akciódús helyzet és izgalmas találkozás után végül tényleg ő lesz az az új hős, akinek eleinte csak kiadta magát.

Gore Verbinski A Karib-tenger kalózai rendezőjének eredeti, animációs kaland-vígjátéka, mely fergeteges és izgalmas útra hívja nézőit a Vadnyugatra.

Rango - Képgaléria:

RangoRangoRangoRango
RangoRangoRangoRango

Szereplők:
Johnny Depp (Rango eredeti hangja), Bill Nighy (Rattlesnake Jake eredeti hangja), Timothy Olyphant (The Spirit of the West eredeti hangja), Ned Beatty (Tortoise John eredeti hangja), Abigail Breslin, Isla Fisher, Alfred Molina, Ray Winstone
Rendező: Gore Verbinski
Forgatókönyvíró: Gore Verbinski, John Logan, James Ward Byrkit
Zeneszerző: Hans Zimmer
Producer: John B. Carls, Graham King, Gore Verbinski
Vágó: Craig Wood
Gyártó: Paramount
Forgalmazó: UIP-Duna Film

IMDb
Hivatalos weboldal

Hazai Mozipremier: 2011. március 3.
Rango

Rango - Trailer, magyar nyelvű, szinkronizált filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Rango jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek