Animációs: Maci Laci 3DMozifilmek
Sokféle medve van a világon, kicsi és nagy, jeges és barna, erdei és városi… de a világtörténelem leghíresebb, legviccesebb, >>>
Maci Laci 3D
Yogi Bear
amerikai, új-zélandi film 2010
animációs, kaland, vígjáték, családi

Sokféle medve van a világon, kicsi és nagy, jeges és barna, erdei és városi… de a világtörténelem leghíresebb, legviccesebb, legéhesebb medvéje egészen biztosan Maci Laci, aki hű barátja és tanítványa, Bubu társaságában fosztogatja a Jellystone Parkban piknikezők élelmiszeres kosárkáit. De az élet nem csupa lépesméz: a nemzeti parkba egyre kevesebb látogató érkezik, és ezért a pénzéhes polgármester úgy dönt, hogy eladja a területet. Ezzel nemcsak az ott kirándulók örömét rontaná el, hanem a medvéket is hajléktalanná tenné. Maci Laci még sosem volt ekkora bajban.
Be kell bizonyítania, hogy eszesebb, mint egy átlagos medve, és még régi ellenségével, a vadőrrel is szövetséget kénytelen kötni, hogy megvédje otthonát.A rajzfilmsorozat több generáció kedvence volt: a jól ismert figurák most a 3D CGI animáció segítségével újjászületve térnek vissza: ők megváltoztak kicsit, de a humoruk a régi! Maci Laci először Hanna-Barbera egyik sorozatában, a The Huckleberry Hound Show-ban láthatták a TV-nézők, mielőtt 1961-ben megkapta saját sorozatát, s azóta is számtalan produkcióban tűnt fel. A film digitális 3D-ben (és 2D-ben) lesz megtekinthető!

Maci Laci 3D - Képgaléria:


Szereplők:
Anna Faris (Rachel), Justin Timberlake (Boo-Boo hangja), Dan Aykroyd (Maci Laci hangja), Christine Taylor (Cindy maci hangja), T.J. Miller (Jones vadőr), Tom Cavanagh (Smith vadőr)
Rendező: Eric Brevig
Forgatókönyv: Jeffrey Ventimilia, Joshua Sternin, Brad Copeland
Zeneszerző: Andrew Lockington
Operatőr: Peter James
Producer: Donald De Line, Karen Rosenfelt
Vágó: Kent Beyda
Gyártó stúdió: Warner Bros
Forgalmazó: Intercom
Hossz: 80 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Hazai Mozipremier: 2011. április 7.

Maci Laci 3D (Yogi Bear) - Trailer, magyar szinkronos filmelőzetes:

  • Ehhez a cikkhez: Maci Laci 3D jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek