Animációs: Kung Fu Panda 2Mozifilmek
Pó-nak (Jack Black) teljesült az álma: ő lett a Sárkányharcos. Együtt védi a Béke Völgyét barátaival és mestertársaival, az Őrjöngő Ötössel >>>

Kung Fu Panda 2

amerikai film (2011)
animációs

Pó-nak (Jack Black) teljesült az álma: ő lett a Sárkányharcos. Együtt védi a Béke Völgyét barátaival és mestertársaival, az Őrjöngő Ötössel: Tigrissel (Angelina Jolie), Daruval (David Cross), Sáskával (Seth Rogen), Viperával (Lucy Liu) és Majommal (Jackie Chan).

Ám Pó baró új élete veszélybe kerül, mivel felbukkan egy félelmetes gonosztevő, aki egy titkos, kivédhetetlen fegyverrel akarja meghódítani Kínát és elpusztítani a kung fu-t. Pó-ra és az Őrjöngő Ötösre hárul a feladat, hogy keresztülutazzák Kínát, szembenézzenek a fenyegetéssel, és legyőzzék azt.De hogyan semmisíthet meg Pó egy olyan fegyvert, amely képes megsemmisíteni magát a kung fu-t is? A pandának a múltjába kell néznie, és fel kell tárnia eredetének rejtélyes titkait, mert csak így lesz képes felszabadítani magában azt az erőt, amelyre szüksége lesz a sikerhez.

Jennifer Yuh 3D-s animációs csihi-puhija a 2008-as Kung Fu Panda folytatása, amely 200 millió dollár feletti amerikai bevételt eredményezett és meghódította a nézőket.

Kapcsolódó filmek:
Kung Fu Panda (2008)
Kung Fu Panda 3 (2016)


Eredeti hangok:
Angelina Jolie, Seth Rogen, Gary Oldman, Jack Black, Jackie Chan, Jean-Claude Van Damme, David Cross, Dustin Hoffman, Lucy Liu, Michelle Yeoh
Rendezte: Jennifer Yuh
Forgatókönyv: Jonathan Aibel és Glenn Berger
Zene: John Powell és Hans Zimmer
Gyártó: DreamWorks Animation
Forgalmazó: UIP-Duna Film


IMDb
Hivatalos weboldal


Hazai Mozipremier: 2011. június 2.

  • Ehhez a cikkhez: Kung Fu Panda 2 jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmekMozipremierek