Dráma: Mint hal a vízbenMozifilmek
Mint hal a vízben - La vida de los peces
Ki ne játszott volna el azzal a gondolattal, hogy mi lett volna, ha valamit másképp csinál a múltban? A 33 éves Andrés >>>

Mint hal a vízben

La vida de los peces

chilei, francia film 2010
dráma
Ki ne játszott volna el azzal a gondolattal, hogy mi lett volna, ha valamit másképp csinál a múltban? A 33 éves Andrés (Santiago Cabrera) tíz év távollét után tér vissza fiatalkorának színhelyére, ahol felbukkan régi barátjának születésnapi buliján. Már épp indulni készül, de valaki vagy valami mindig visszahúzza. Leginkább régi szerelmével, Beatriz-szel (Blanca Lewin) való újbóli találkozás készteti maradásra, akivel anno homályos körülmények között szakadt meg a kapcsolatuk.

Matías Bize rendező kizárólag dialógusok segítségével meséli el ezt a nagyon emberi történetet. Szép lassan, beszélgetésről beszélgetésre tudunk meg egyre többet a szereplők viszonyairól, a múlt eseményeiről és a személyes drámákról.
Mint hal a vízben - Kép 1
Mint hal a vízben - Kép 2
Szereplők:
Santiago Cabrera, Blanca Lewin, Antonia Zegers, Victor Montero, Sebastián Layseca, Juan Pablo Miranda, Luz Jiménez, María Gracia Omegna
Rendező: Matías Bize
Forgatókönyv: Matías Bize és Julio Rojas
Operatőr: Bárbara Álvarez
Vágó: Javier Estévez
Zene: Diego Fontecilla
Gyártó: Ceneca Producciones
Forgalmazó: Cinefil Co és a magyarhangya
Hossz: 84 perc

IMDb

Mint hal a vízben - La vida de los peces
Hazai Mozipremier: 2011. június 7.

Mint hal a vízben - Trailer, magyar feliratos filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: Mint hal a vízben jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek