Akció-vígjáték: Hogyan lopjunk felhőkarcolótMozifilmek
Hogyan lopjunk felhőkarcolót (Tower Heist)
Ben Stiller és Eddie Murphy a főszereplői ennek az új akcióvígjátéknak, melyben néhány lúzer melós bosszút akar állni >>>

Hogyan lopjunk felhőkarcolót

Tower Heist

amerikai film 2011
akció, vígjáték
Ben Stiller és Eddie Murphy a főszereplői ennek az új akcióvígjátéknak, melyben néhány lúzer melós bosszút akar állni a Wall Street-i svindleren, aki átverte őket. Miután egy Central Park-i luxus lakóház alkalmazottai rájönnek, hogy a milliárdos tulajdonos ellopta a nyugdíjukat, kitervelik a tökéletes bosszút: visszalopják, amit elvettek tőlük.
A queensi születésű Josh Kovacs (Ben Stiller) több mint egy évtizeden át volt New York City egyik legfényűzőbb és legbiztonságosabb felhőkarcolójának gondnoka. Éber figyelmét semmi sem kerülhette el. Josh épületének tetején, a legrongyrázósabb lakásban házi őrizetbe kerül Arthur Shaw (Alan Alda), a Wall Street titánja, miután kiderül, hogy ellopott kétmilliárdot a befektetőitől.
Hogyan lopjunk felhőkarcolót - Kép 1
Hogyan lopjunk felhőkarcolót - Kép 2
És a károsultak között ott vannak a toronyház alkalmazottjai is, akiknek a nyugdíját Shaw kezelte.
Még pár nap, és Arthur megússza a tökéletes bűntényt. Josh és legénysége tehát Slide-hoz (Eddie Murphy) , a piti bűnözőhöz fordul, hogy segítsen megtervezni a lehetetlent. El akarják lopni azt, ami szerintük biztosan Arthur jól őrzött lakásában van elrejtve. Noha amatőrök, de a kezdő tolvajok mindenkinél jobban ismerik az épületet. Kiderül, hogy már hosszú évek óta derítik fel a terepet, csak éppen nem is tudtak róla.
Szereplők:
Ben Stiller, Eddie Murphy, Matthew Broderick, Téa Leoni, Casey Affleck, Michael Pena, Alan Alda, Gabourey Sidibe, Judd Hirsch, Nina Arianda
Rendező: Brett Ratner
Forgatókönyv: Leslie Dixon, Russell Gewirtz, Ted Griffin, Rawson Marshall Thurber
Producer: Brian Grazer, Eddie Murphy
Operatőr: Dante Spinotti
Vágó: Mark Helfrich
Zene: Christophe Beck
Gyártó: Imagine Entertainment, Rat Entertainment
Forgalmazó: UIP-Duna Film

IMDb
Hivatalos weboldal

Hogyan lopjunk felhőkarcolót (Tower Heist)
Hazai Mozipremier: 2011. november 10.

Hogyan lopjunk felhőkarcolót (Tower Heist) - Trailer, filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: Hogyan lopjunk felhőkarcolót jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek