Családi film: Kémkölykök 4: A világ minden idejeMozifilmek
Kémkölykök 4: A világ minden ideje
Marissa Cortez Wilsonnak (Jessica Alba) látszólag mindene megvan híres riporter férj, egy gyönyörű bébi és két okos mostohagyerek. >>>

Kémkölykök 4: A világ minden ideje

Spy Kids 4: All the Time in the World

amerikai film 2011
családi, kaland, akció, vígjáték
Marissa Cortez Wilsonnak (Jessica Alba) látszólag mindene megvan híres riporter férj, egy gyönyörű bébi és két okos mostohagyerek. Valójában Marissának igen nagy kihívást jelent, hogy Rebecca (Rowan Blanchard) és Cecil (Mason Cook) pótmamájává váljon, hiszen a srácok nem igazán kedvelik őt. A férje, Wilbur (Joel McHale) pedig nem is sejti, hogy újdonsült neje egy visszavonult kém.
Marissa világa fenekestül felfordul, mikor visszahívják régi állásába egy őrült gazfickó (Jeremy Piven) miatt, aki a világuralom megszerzésére tör. A fenyegetés közeledtével Rebeccát és Cecilt is bevonják az akcióba, így a gyerekek hamar rádöbbennek, hogy unalmas mostohájuk egykor szuperügynök volt, ezért a rivalizálásban nagymenő kölykök kénytelenek félretenni piszkálódó énjüket, és inkább éles eszükre hagyatkoznak a bajban.
Kémkölykök 4: A világ minden ideje - Kép 1
Kémkölykök 4: A világ minden ideje - Kép 2
Két veterán kémkölyök, Carmen és Juni Cortez (Alexa Vega és Daryl Sabara), valamint néhány elképesztő kütyü segítségével talán képesek lesznek megmenteni a világot és összehozni családjaikat.
Szereplők:
Jessica Alba, Rowan Blanchard, Mason Cook, Alexa Vega, Antonio Banderas, Danny Trejo, Jeremy Piven, Daryl Sabara, Ricky Gervais, Joel McHale
Rendező: Robert Rodriguez
Forgatókönyv: Robert Rodriguez
Producer: Elizabeth Avellan, Robert Rodriguez
Operatőr: Jimmy Lindsey és Robert Rodriguez
Vágó: Dan Zimmerman
Zene: Robert Rodriguez és Carl Thiel
Gyártó: Dimension Films, Troublemaker Studios
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 100 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Kémkölykök 4: A világ minden ideje
Hazai Mozipremier: 2011. október 27.

Kémkölykök 4D: A világ minden ideje - Trailer, szinkronos filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: Kémkölykök 4: A világ minden ideje jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek