Akció: Géppisztolyos prédikátorMozifilmek
Géppisztolyos prédikátor (Machine Gun Preacher)
Amikor az egykori motoros bandatag, Sam Childers (Gerard Butler) meghozza élete legnagyobb döntését, és addigi bűnös életét hátrahagyva >>>

Géppisztolyos prédikátor

Machine Gun Preacher

amerikai film (2011)
akció, krimi, dráma
Amikor az egykori motoros bandatag, Sam Childers (Gerard Butler) meghozza élete legnagyobb döntését, és addigi bűnös életét hátrahagyva Kelet-Afrikába utazik, hogy segítsen újjáépíteni a polgárháború áldozatainak otthonait, elborzadva tapasztalja, hogy miféle szörnyűségekkel kénytelen szembenézni a térség könnyen sebezhető népessége, főként a gyerekek. Sam mindent megtesz azért, hogy árvaházat alapítson ott, ahol a legnagyobb szükség van rá: a Lord’s Resistane Army (LRA) nevű brutális milícia által uralt területen, akik arra kényszerítik a gyerekeket (még tinédzserkoruk előtt), hogy katonák legyenek.
Ám Childers nem elégszik meg annyival, hogy megvédje az LRA áldozatait. Fegyveres küldetéseket szervez az ellenséges területekre, hogy visszaszerezze az elrabolt gyermekeket, és hogy újra békét hozzon a szudáni nép és saját maga számára is.
Géppisztolyos prédikátor (Gerard Butler)
Géppisztolyos prédikátor (Machine Gun Preacher)
A Gépfegyveres prédikátor Sam Childers egykori drogdíler története, aki a börtönből szabadulva gyökeres változáson esik át és több száz elrabolt, árva gyermek megmentőjévé válik a polgárháború sújtotta Szudánban. A film a Golden Globe-jelölt Marc Forster (Szörnyek keringője, Papírsárkányok) erőszakról és a megváltásról szóló, megható története alapján készült.

Géppisztolyos prédikátor - Képgaléria:
Géppisztolyos prédikátor (Machine Gun Preacher) - Kép 1
Géppisztolyos prédikátor (Machine Gun Preacher) - Kép 2
Géppisztolyos prédikátor (Machine Gun Preacher) - Kép 3
Géppisztolyos prédikátor (Machine Gun Preacher) - Kép 4
Szereplők:
Gerard Butler, Michelle Monaghan, Michael Shannon, Madeline Carroll, Kathy Baker, Inga R. Wilson, Joshua Drew, Justin Michael Brandt, Souleymane Sy Savane
Rendező: Marc Forster
Forgatókönyv: Jason Keller
Operatőr: Roberto Schaefer
Vágó: Matt Chesse
Gyártó: Apparatus Productions, GG Filmz, Kaushi Entertainment, 1984 Films
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 129 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Géppisztolyos prédikátor (Machine Gun Preacher)
Ősbemutató: 2011. szeptember, Torontói Filmfesztivál
Hazai Mozipremier: 2011. december 29.

Géppisztolyos prédikátor (Machine Gun Preacher) - Trailer, magyar feliratos filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: Géppisztolyos prédikátor jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek