Romantikus-dráma: Mindenki szereti a bálnákatMozifilmek
Mindenki szereti a bálnákat (Big Miracle)
Az emberek szívét világszerte rabul ejtő igaz történet alapján készült kalandfilm lenyűgöző történet egy kisvárosi riporterről >>>

Mindenki szereti a bálnákat

Big Miracle

amerikai film (2012)
romantikus, dráma
Az emberek szívét világszerte rabul ejtő igaz történet alapján készült kalandfilm lenyűgöző történet egy kisvárosi riporterről és egy Greenpeace aktivistáról, akikhez a két rivális nagyhatalom is csatlakozik, hogy megmentsenek egy szürkebálna családot, akiket körbe zárt az északi sarkkör gyorsan szilárduló jege.
Az Alaszka északi csúcsán dolgozó helyi riporter, Adam Carlson (John Krasinski) alig várja, hogy lelépjen valami nagyobb nézettségű hely és állás felé. Ám amikor beüt élete sztorija, a világ jön el őhozzá. Egy olajmágnás, államfők és szenzációéhes újságírók bukkannak fel a fagyos városkában, de aki miatt Adam leginkább aggódik, az Rachel Kramer (Drew Barrymore). A lány nem csak hogy szókimondó környezetvédő, de a volt barátnője is.
Mindenki szereti a bálnákat (Big Miracle)
Mindenki szereti a bálnákat (Big Miracle)
Az idő egyre fogy, és Rachelnek és Adamnek össze kell hoznia egy különleges szövetséget az eszkimó őslakosok, az olajcégek és az orosz és amerikai hadsereg között, hogy ellentéteiket félretéve segítsenek kiszabadítani a bálnákat. Ahogy a világ figyelme a földgolyó jégsapkája felé irányul, a veszélyeztetett állatok kimenekítése a nemzetek közös ügye lesz, és pillanatnyi enyhülést hoz a hidegháborúban.
Szereplők:
Drew Barrymore, Kristen Bell, Dermot Mulroney, John Krasinski, Ted Danson, Stephen Root
Rendező: Ken Kwapis
Író: Thomas Rose
Forgatókönyv: Jack Amiel, Michael Begler
Producer: Tim Bevan, Liza Chasin, Eric Fellner, Steve Golin, Michael Sugar
Operatőr: John Bailey
Vágó: Cara Silverman
Zene: Cliff Eidelman
Gyártó: Working Title Films, Universal Pictures
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 107 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Mindenki szereti a bálnákat (Big Miracle)
Hazai Mozipremier: 2012. február 23.

Mindenki szereti a bálnákat (Big Miracle) - Trailer, magyar szinkronos filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: Mindenki szereti a bálnákat jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek