Vígjáték: Hasta la Vista!Mozifilmek
Hasta la Vista! (Come As You Are)
Lars (Gilles De Schrijver), Philip (Robrecht Vanden Thoren) és Jozef (Tom Audenaert) három flamand jóbarát, akik a többi fiatalhoz >>>

Hasta la Vista!

Hasta la Vista!/Come As You Are

belga film (2011)
vígjáték, dráma
Lars (Gilles De Schrijver), Philip (Robrecht Vanden Thoren) és Jozef (Tom Audenaert) három flamand jóbarát, akik a többi fiatalhoz hasonlóan egyetlen dolgot szeretnének: minél előbb elveszíteni a szüzességüket. Csakhogy testi fogyatékaik korlátozzák őket a csajozásban: Jozef szeme annyira gyenge, hogy csak nagyítóval lát rendesen, Philip csak fejét és egyik kezét tudja mozgatni, Lars-nak pedig gyógyíthatatlan daganata van, ami Philip-hez hasonlóan tolószékbe kényszeríti.
Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntenek, Spanyolországba utaznak, ahol van egy speciális bordélyház. Szüleiknek nem merik elmondani az igazságot, ezért azt hazudják, hogy borkóstoló túrára készülnek, így elengedik őket.
Hasta la Vista! (Come As You Are)
Hasta la Vista! (Come As You Are)
Lars állapota azonban hirtelen rosszabbra fordul, így az orvos ellenjavallja az utazást. A fiúk végül titokban szöknek külföldre, amihez a zsémbes, túlsúlyos vallon asszonyt, Claude-ot tudják megszerezni ápolónak és túravezetőnek. Együtt egy kis mikrobuszban vágnak neki az életre szóló kalandnak.

Szereplők:
Tom Audenaert, Gilles De Schrijver, Robrecht Vanden Thoren, Isabelle de Hertogh, Kimke Desart, Johan Heldenbergh, Karlijn Sileghem
Rendező: Geoffrey Enthoven
Forgatókönyv: Pierre De Clercq, Asta Philpot, Mariano Vanhoof
Producer: Mariano Vanhoof
Operatőr: Gerd Schelfhout
Vágó: Philippe Ravoet
Gyártó: Fobic Films
Forgalmazó: Mozinet
Hossz: 115 perc

IMDb
Hivatalos weboldal

Hasta la Vista! (Come As You Are)
Hazai Mozipremier: 2012. április 26.

Hasta la vista! (Come As You Are) - Trailer, filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: Hasta la Vista! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek