Romantikus-vígjáték: Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónapMozifilmek
Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap
Kirk Jones (Nanny McPhee - A varázsdada, Mindenki megvan) legújabb vígjátéka egy kacagtató és szívmelengető történet >>>

Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap

What to Expect When You're Expecting

amerikai film (2012)
romantikus, vígjáték


Kirk Jones (Nanny McPhee - A varázsdada, Mindenki megvan) legújabb vígjátéka egy kacagtató és szívmelengető történet öt párról, akiknek sorsa egybefonódik, mikor kénytelenek szembenézni a terhesség kihívásaival és küzdelmeivel.
A tévés fitness guru, Jules (Cameron Diaz) és a táncos show sztár, Evan (Matthew Morrison) maxigázon pörgő celebélete egy csapásra felfordul, mikor váratlanul szülői örömök elé néznek. A bébimániás író és ügyvéd, Wendy (Elizabeth Banks) kénytelen megtapasztalni saját testén azt, amiről eddig csak írt és beszélt, mikor a várandósság hormonjai kezdik egyre jobban megőrjíteni; eközben pedig Wendy férje, Gary (Ben Falcone) saját apjával (Dennis Quaid) kénytelen rivalizálni, aki sokkal fiatalabb feleségével, Skylerrel (Brooklyn Decker) vár ikreket. A fotográfus Holly (Jennifer Lopez) szeretné körbeutazni a világot, hogy adoptáljon egy gyermeket, ám a férje, Alex (Rodrigo Santoro) nem teljesen biztos a dolgában, így pánikhangulatát lecsillapítandó, beáll egy 'fickós' segítő csoportba, melyben az újdonsült apák osztják meg egymással kételyeiket. A rivális szakácsok, Rosie (Anna Kendrick) és Marco (Chace Crawford) számukra is meglepő összemelegedése pedig váratlan következményt von maga után: mi a teendő, ha az első randiból rögtön első gyerek is lesz?


Várandósok (What to Expect When You're Expecting) - Képgaléria:

Várandósok (Cameron Diaz)
Várandósok (Anna Kendrick, Chace Crawford) Várandósok (Chris Rock, Tom Lennon)
Várandósok (Brooklyn Decker, Dennis Quaid)
Várandósok (Jennifer Lopez, Rodrigo Santoro)
Várandósok (Matthew Morrison, Cameron Diaz)
Várandósok (Jennifer Lopez)
Várandósok (Elizabeth Banks, Brooklyn Decker)
Szereplők:
Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Dennis Quaid, Genesis Rodriguez, Brooklyn Decker, Chace Crawford, Matthew Morrison, Joe Manganiello, Megan Mullally, Chris Rock, Rodrigo Santoro
Rendező: Kirk Jones
Író: Heidi Murkoff
Forgatókönyv: Shauna Cross, Heather Hach
Producer: Mike Medavoy, Arnold Messer, David Thwaites
Operatőr: Xavier Pérez Grobet
Vágó: Michael Berenbaum
Zene: Mark Mothersbaugh
Gyártó: Alcon Entertainment, Lionsgate
Forgalmazó: Fórum Hungary

IMDb
Hivatalos weboldal

Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap
Hazai Mozipremier: 2012. május 31.

Várandósok (What to Expect When You're Expecting) - Trailer, filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmekMozipremierek