Romantikus-dráma: Senki többetMozifilmek
Senki többet (La migliore offerta)
Virgil Oldman (Geoffrey Rush) egy keresett művészeti árverésvezető, a régiségek szakértője. A magányos férfi képtelen >>>

Senki többet

La migliore offerta / The Best Offer

olasz film (2013)
romantikus, dráma

Virgil Oldman (Geoffrey Rush) egy keresett művészeti árverésvezető, a régiségek szakértője. A magányos férfi képtelen közel kerülni embertársaihoz, senkivel nem alakított ki közeli kapcsolatot. Egyetlen közelebbi barátja Billy Whistler (Donald Sutherland), aki segíti döntéseiben, gyűjteménye kialakításában. Megszállottja a női alaknak, s az évek során jelentős női portré gyűjteményt alakított ki magának egy titkos szobában, ahová visszavonulhat munkája után. Az egyetlen romantikus kapcsolat az életében, ezeket csodálni.
Egy nap, titokzatos fiatal nő Claire Ibbetson (Sylvia Hoeks) hívja fel az aukciós házban, hogy értékelje fel öröklött házát és a benne található jókora gyűjteményt. Claire csak telefonon kommunikál vele, soha nem jelenik meg a találkozókon, ami felkelti Virgil érdeklődését és rögeszmésen elhatározza, hogy személyesen akar találkozni a visszahúzódó lánnyal. Az ügyes, fiatal restaurátor Robert (Jim Sturgess) segít Virgilnek a hódításban és megfejteni néhány talált, furcsa tárgyat a lány öröksége között.
Virgil elhatározta, hogy fényt derít a világtól elvonultan élő lány titkára, akiről kiderül hogy már 12 éve nem hagyta el a házat. A találkozás és a kialakuló, megszállott érzelmi kapcsolat, teljesen megváltoztatja a férfi további életét.

Giuseppe Tornatore rendező filmje, Geoffrey Rush, Donald Sutherland és Jim Sturgess főszereplésével, Ennio Morricone zenéjével.

Képgaléria:

Senki többet (Geoffrey Rush)
Geoffrey Rush és Jim Sturgess
Sylvia Hoeks, Geoffrey Rush
Geoffrey Rush és Jim Sturgess
Geoffrey Rush és Donald Sutherland
The Best Offer (Geoffrey Rush)
Senki többet (La migliore offerta)
Senki többet (Sylvia Hoeks)
Szereplők:
Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks, Donald Sutherland, Philip Jackson, Dermot Crowley, Liya Kebede, Sean Buchanan
Rendező: Giuseppe Tornatore
Forgatókönyv: Giuseppe Tornatore
Producer: Isabella Cocuzza, Arturo Paglia
Operatőr: Fabio Zamarion
Vágó: Massimo Quaglia
Zene: Ennio Morricone
Gyártó: Paco Cinematografica, Warner Bros.
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 124 perc

IMDb

Senki többet (The Best Offer) - Poszter
Hazai Mozipremier: 2013. július 11.

Senki többet - magyar feliratos filmelőzetes:  • Ehhez a cikkhez: Senki többet jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek