Horror film: BoogeymanMozifilmek
BoogeymanTim nyolc éves volt, amikor szörnyű dolog történt. Az apja minden este mesét mondott neki elalvás előtt, és anyja nagy bosszúságára >>>
Boogeyman
amerikai, új-zélandi film 2005
horror

Tim nyolc éves volt, amikor szörnyű dolog történt. Az apja minden este mesét mondott neki elalvás előtt, és anyja nagy bosszúságára a mesék között nagyon sok olyan történet akadt, amelyeket csak egy hajszál választott el a horrortól. De a kisfiú biztonságban érezze magát a hálószobájában, egészen addig a végzetes éjszakáig, mikor is apját valaki óriási erővel, erőszakkal szinte beszívta a beépített szekrénybe...Azóta senki nem látta, és senki nem hallott felőle.
A felnőtt Tim látszólag normális életet él, jó állása és barátnője van, de valójában attól retteg, hogy egy nap a Boogeyman visszatér. A lakásában emiatt megszüntetett minden sötét sarkot, nincsenek beépített szekrények és az ágya nem lábakon áll, hanem közvetlenül a padlón, nehogy a gonosz erők rejtekhelyet találjanak maguknak. Egy nap azonban Jessica szüleihez utaznak, így el kell hagynia a maga által kialakított biztonságos övezetet. Amint kilép saját védett burkából, a dolgok kezdenek összeomlani körülötte.
Ráadásul hamarosan meghal az édesanyja, ezért Timnek vissza kell térnie a gyermekkori otthonba. Tudja, ahhoz, hogy úrrá legyen a félelmein, el kell töltenie egy éjszakát egyedül a régi házban, és szemtől-szemben kell találkoznia azzal, amitől retteg.
Szereplők:
Barry Watson, Emily Deschanel, Skye McCole Bartusiak, Lucy Lawless, Tory Mussett, Charles Mesure, Philip Gordon, Louise Wallace, Robyn Malcolm, Michael Saccente, Lee Foreman
Rendező: Stephen Kay
Forgatókönyv:
Eric Kripke, Juliet Snowden, Stiles White, Darren Lemke
Operatőr: Bobby Bukowski, Jürg V. Walt
Vágó: John Axelrad
Zene: Joseph LoDuca
Gyártó stúdió: Screen Gems (Sony)
Forgalmazza: SPI International
Hivatalos honlap
Hossz: 86 perc
Típus: feliratos

Mozipremier: 2005 Május 26.
Boogeyman

Boogeyman

Boogeyman
  • Ehhez a cikkhez: Boogeyman jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek