Akció: A tűzből nincs kiútDVD filmek
Kik azok, akik akkor kezdenek a lángokban álló ház felé rohanni, amikor mindenki más messzebb próbál kerülni a tűztől? >>>
Ladder 49 - A tűzből nincs kiút
amerikai film 2004
akció, dráma

Kik azok, akik akkor kezdenek a lángokban álló ház felé rohanni, amikor mindenki más messzebb próbál kerülni a tűztől? Akik nem felszedik és autózni viszik a lányokat, hanem a vállukra dobják őket, és egy létrán másznak velük lefelé? Kik azok, akik az életüket kockáztatják, hogy más emberek életét megmenthessék?
A tűzoltók - akiknek a veszély a napi munka velejárója. Akiknek az élete gyakran a társukon, az összetartáson, a másik bátorságán múlik. Egy baltimore-i tűzoltóság emberei tudják, milyen fontosak egymásnak; az egység parancsnoka, Mike Kennedy (John Travolta) erre tanítja beosztottjait - akik közül legjobb tanítványa a kezdő tűzoltó, Jack Morrison (Joaquin Phoenix).
Phoenix a város legbátrabb lánglovagja: neki egyik tűz sem túl forró, mindig a veszély legmélye felé siet. Ezért történhet meg vele, hogy bennragad egy lángoló felhőkarcolóban. Míg odakinn a társai újabb és újabb mentőakciókat indítanak a kiszabadítására, ő tehetetlenül fekszik a romok alatt: és lepereg előtte az egész élete.
Szereplők:
Joaquin Phoenix, John Travolta, Jacinda Barrett, Morris Chestnut, Kevin Daniels, Robert Patrick, Kevin Chapman, Balthazar Getty, Jay Hernandez, Billy Burke
Rendező: Jay Russell
Forgatókönyv: Lewis Colick
Operatőr: James L. Carter
Zene: William Ross, Robbie Robertson
Gyártó stúdió: Buena Vista
Forgalmazza: InterCom
Hivatalos honlap
Hossz: 105 perc

DVD Információk:
Hang: 5.1
Szinkronok: angol, magyar, cseh
Feliratok: angol, magyar, cseh, horvát, szlovén, szlovák, szerb
Kép: 1.85:1
DVD Extrák:
audiokommentár(ok)
dokumentumfilm(ek)
kimaradt jelenet(ek)
videoklip
werkfilm

DVD Premier: 2005 Június 9.  • Ehhez a cikkhez: A tűzből nincs kiút jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek