Filmek - mozi-dvd.hu: Elutasító nyilatkozat

Filmek - mozi-dvd.hu nem vállal felelősséget az oldalain elhelyezett cikkekért, megjegyzésekért, ismertetőkért, letöltésekért, hirdetésekért, felhasználó névért, más egyéb tartalmi adatokért mivel azok a felhasználók tulajdonai tartalmi adatai a Filmek - mozi-dvd.hu oldalain. Azok tartalmáért kizárólag azoknak a tujaldonosai, írói, feltöltői felelősek.

Filmek - mozi-dvd.hu minden felelősséget és kötelezetséget elhárít amely az adatok hitelessége, aktualitása, hiányossága, jogszerűsége, megbízhatósága, müködőképessége, elérhetőségi információi, valamint ezek tartalmi megjelenítésével kapcsolatos weboldalain. Filmek - mozi-dvd.hu nem vállal semilyen felelősséget az esetlegesen letöltésekből eredő károkért vagy a hozzáférhető valamennyi információért, tartalomért a Filmek - mozi-dvd.hu weboldalain.

Filmek - mozi-dvd.hu más Internetes Weboldalak linkeit is tartalmazza. Ezek a linkek kizárólag kényelmi célokat szolgálnak, nem tartoznak ellenőrzésünk alá az ott található termékek és szolgáltatások, az ilyen oldalakon található információkért nem vállal felelősséget a Filmek - mozi-dvd.hu. Ezen harmadik személy weboldala ezenfelül olyan véleményt és nézőpontot tartalmazhat mely nem feltétlenül egyezik a mi véleményünkel és nézőpontunkkal. Ezek a weboldalak adatvédelmi nyilatkozata is eltérő lehet a mi adatvédelmi nyilatkozatunktól.

Valamennyi anyagra, információra, termékre és szolgáltatásra melyet a Filmek - mozi-dvd.hu tartalmaz, nem vállalunk garanciát. Filmek - mozi-dvd.hu az esetleges hibákért nem vonható felelősségre, a weblap tartalma jogilag nem tekinthető hivatalosnak. Filmek - mozi-dvd.hu nem vállal garanciát azokért a termékekért és szolgáltatásokért, amik a portálon keresztül elérhetőek, vagy hirdetve vannak a Filmek - mozi-dvd.hu oldalain.

Minden logo és kép az őket létrehozók tulajdona. Minden HTML és adatbázis, amely a Filmek - mozi-dvd.hu -n található, a Filmek - mozi-dvd.hu védett anyaga © Copyright 2004-2005.

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed vagy javaslatod van jelen Jogi közleményekkel, kapcsolatosan, kérjük használd a regisztráció után elérhető e-mail küldőnket, vagy az alábbi e-mail címet: kepmoz(kukac)(pont)gmail(pont)com ► Kapcsolatfelvétel.